Samenspel van sport, onderwijs en wijken

13 nieuwe Citytrainers!

26 juni 2018

Vrijdag 22 juni 2018 hebben 13 leerlingen van het Rodenborch College hun Citytrainer certificaat in ontvangst mogen nemen. Dit feestelijke moment heeft plaats gevonden in de Muzerije ’s-Hertogenbosch. De Citytrainers hebben voor alle genodigde gepresenteerd wat ze hebben geleerd en wat ze meenemen naar de toekomst.

Tijdens de cursus Citytrainers hebben alle deelnemers geleerd om beter te presenteren voor een groep en hoe ze een training/evenement kunnen voorbereiden, uitvoeren en evalueren. Met de initiatieven van Citytrainers hopen wij de stad nog mooier te maken.

Het initiatief om Citytrainers op te leiden op het Rodenborch College is ontstaan door de samenwerking met Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel. De opgeleide Citytrainers kunnen gaan helpen bij een sportvereniging of evenement in de buurt. Ook stimuleren wij dat Citytrainers nieuwe initiatieven bedenken en uitvoeren.

Ook volgend schooljaar bieden wij de cursus Citytrainer VO  Sport aan op het Rodenborch College voor leerlingen uit leerjaar 3. Heb je interesse of een vraag? Stuur een mail naar Bas van den Elzen (docent LO): b.v.d.elzen@rodenborch.nl