Samenspel van sport, onderwijs en wijken

Wielenloop 2019

03 april 2019

Op maandag 22 april staat de 8e editie van Het Waare Huis Wielenloop op het programma!

Inschrijven
Inschrijven kan online via www.wielenloop.nl. Op de dag zelf is het ook nog mogelijk om in te schrijven voor de Wielenloop, inschrijfkosten voor de 5 & 10 km bedragen € 5. De Hoffspoor Kidsrun en Funrun zijn gratis. Vanwege de verwachte drukte bij het inschrijfbureau en om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij om ruim op tijd te komen. Inschrijven kan al vanaf 9.30 uur. Het inschrijven stopt een kwartier voor aanvang van de afstand. Hieronder een overzicht:

Afstand Sluiting inschrijfbureau Aanvang afstand
KidsRun 1km 9:50 uur 10:05 uur
FunRun 3,5km 9:45 uur 10:00 uur
5 km 10:35 uur 10:50 uur
10 km 10:45 uur 11:00 uur

Voorinschrijvingen
Deelnemers die zich online hebben ingeschreven kunnen hun startnummer ophalen bij de balie ‘voorinschrijvingen’. Ook deze deelnemers willen wij verzoeken om uiterlijk een kwartier voor aanvang het startnummer afhalen.

Kleedruimtes
Op het terrein van OJC Rosmalen, mogen wij gebruik maken van twee kleedlokalen, één voor heren en één voor dames. Er is de mogelijkheid om daar spullen achter te laten, en na afloop te douchen.

Activiteiten Kidsrun
Om 9:30 uur starten de warming up activiteiten voor de kinderen die deelnemen aan de kidsrun. Na afloop van de kidsrun ontvangen alle kinderen een kleine prijs. En kunnen zij deelnemen aan activiteiten op het terrein, zo staat er bijvoorbeeld een springkussen, er kan gevoetbald worden op de miniveldjes en er wordt een kinder bootcamp georganiseerd! Er zijn begeleiders aanwezig die toezicht houden op de kinderen, zodat de ouders de 5 of 10 km kunnen lopen.

Uitslagen
Na afloop van de Wielenloop kunnen de deelnemers van de 5 en 10 km hun uitslag terugzien op uitslagen.nl of via de app hardloopuitslagen.nl. Hierop is de netto tijd te zien en een finishfoto.

Kijk voor meer informatie en impressies van vorig jaar op www.wielenloop.nl!

Wij zien u graag aanstaande maandag 22 april, en wensen u alvast veel succes!