Samenspel van sport, onderwijs en wijken

Nieuwe sport- en beweegmanager Aemy Sevinga

12 december 2019

Even voorstellen, onze nieuwe sport- en beweegmanager Aemy Sevinga!

Per 1 januari 2020 heeft Sportalliantie Rosmalen, Nuland, Vinkel een nieuwe sport- en beweegmanager. Hieronder stelt zij zich graag voor!

"Mijn naam is Aemy Sevinga, 32 jaar oud, woonachtig in Rosmalen. Na mijn HBO sportopleiding ben ik aan de slag gegaan als combinatiefunctionaris in Zevenaar. In 2015 ben ik geswitcht van werk en ben ik als buurtsportcoach coördinator bij SSNB voor de gemeente Landerd werkzaam geweest. Een poos geleden kwam ik de vacature van sport- en beweegmanager bij Sportalliantie tegen. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe omgeving èn op de fiets naar het werk mogen gaan waren redenen om te solliciteren.

Per 1 januari 2020 ben ik werkzaam binnen Sportalliantie als sport- en beweegmanager. In mijn rol ga ik aan de slag met de sportieve infrastructuur in de sportwijk ’s-Hertogenbosch-Oost (Rosmalen, Nuland, Vinkel en Empel), Positieve Gezondheid bevorderen middels sport en bewegen en ga ik samenwerkingen tussen sportverenigingen, scholen, kinderopvang, wijken/buurten, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven versterken.

Ik combineer de functie van sport- en beweegmanager bij Sportalliantie met de functie van verenigingsmanager bij OJC Rosmalen.

Naast mijn werk ben ik geregeld te vinden in het zwembad, op de fiets en hardlopend door Rosmalen. Sinds 1,5 jaar heb ik in de meerdere disciplines van triathlon een nieuwe hobby gevonden.