Samenspel van sport, onderwijs en wijken

Rosmalen in Beweging

13 april 2021

Schrijf hier in! Wandel of fiets jij ook mee?

Inschrijven voor ‘Rosmalen In Beweging’ kan vanaf nu!

Ook Sport Alliantie telt af richting ‘Rosmalen in Beweging’. Het zal inmiddels ongetwijfeld bekend zijn dat deze actie van 5 tot en met 25 mei a.s. gaat plaatsvinden. 

Ditmaal verstrekken we je de gegevens hoe je kunt inschrijven, het bemachtigen van een sjaal, het downloaden van het deelname-/sponsorformulier, de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes en nog veel meer. 

Inschrijfformulier
Via deze LINK kun je vanaf nu gaan inschrijven. Door het inschrijven word je bij ons bekend en tevens kom je na betaling van het inschrijfgeld in het bezit van een sjaal. De rest wijst zich vanzelf.

Deelname-/sponsorformulier
Via deze LINK kom je vervolgens bij het belangrijkste document.
Met dit formulier ga je de achterban (vrienden, familie, buren of wie dan ook) benaderen om jou en je groepje te gaan sponsoren. Vervolgens maak je het totaal opgehaalde bedrag over. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel-/fietsroutes.

De centjes komen goed terecht
Het organisatieteam van Rosmalen in Beweging heeft goed overleg met Beleef Rosmalen/Centrum. Management Rosmalen hoe de opbrengst straks besteed gaat worden. Het wordt een steuntje in de rug voor de horeca en de winkeliers uit het centrum van Rosmalen op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er bij Beleef Rosmalen volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers maken we er iets moois van. Dat wordt dus met zijn allen genieten. 

Terugkom-moment met Prijsuitreiking
Wat is er nou leuker dan de actie ‘Rosmalen in Beweging’ af te sluiten met een feestmoment. Wanneer dat precies is, weten we nog niet. Maar het is zeker de bedoeling om er een slotactiviteit voor te organiseren. Om de prijzen uit te reiken maar ook om weer eens een mooi feestje in het centrum van Rosmalen te kunnen houden.
Overigens worden nu al prijzen door allerlei instanties aangeboden. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, enz. enz.