Samenspel van sport, onderwijs en wijken

Roel van de Sande

Naam: Roel van de Sande

Leeftijd: 34 jaar

Functie: Combinatiefunctionaris

Wat deed je voorheen: Ik voetbalde bij FC Eindhoven, Helmond Sport, Top Oss & RKC Waalwijk. 5 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf ''GoeieBal sportmarketing'' gestart.  

Hoe ben je terecht gekomen bij Sport Alliantie: 2 jaar geleden ben ik gestopt met het voetbal en middels mijn eigen bedrijf gestart als manager sponsoring bij OJC ROSMALEN. Omdat ik vanuit mijn werkzaamheden ervaring heb met beweging voor senioren (initiatiefnemer OldStars) en juist voor deze doelgroep iemand nodig was, ben ik na een paar maanden OJC dit gaan combineren met de functie van combinatiefunctionaris bij Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel. 

Wat zijn je vaste taken: Verantwoordelijk voor het beweegaanbod senioren en peuters/kleuters in de breedste zin van het woord. Dit mag ik 10 uur per week doen. 

Wat vind je leuk aan je werk: De afwisseling en het plezier wat sport/beweging kan doen met de doelgroepen waarmee ik werk. 

Wat doe je in je vrije tijd: Leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden en familie, voetballen bij OJC ROSMALEN, met de tijd die nog over is af en toe tennissen of andere sporten uitproberen. 

Mijn quote: ''Mijn uitdaging om de allerkleinste kennis te laten maken met beweging en de senioren in beweging te houden!'' 

Neem gerust contact op met Roel!
r.v.d.sande@sportalliantierosmalen.nl